Обявиха мачовете, които ще подгряват преди Кубрат Пулев - Хюи Фюри


Обявиха мачовете, които ще подгряват преди Кубрат Пулев - Хюи Фюри
Снимка: Sportlive.bg

3826 0

Голямата вечер за Кубрат Пулев и Хюи Фюри наближава. Двамата боксьори в тежка категория ще премерят сили в София на 27 октомври (събота) в столичната зала "Арена Армеец", а всички мачове, както и главното събитие ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

По-рано днес организаторите разкриха и всичките мачове, които ще видим преди мача между Кобрата и британеца. Феновете на бокса в България ще се насладят на общо 10 мача, а три от срещите ще бъдат за титли. Тази от тях, която ще доведе до най-голям интерес е между по-малкия от братята Пулеви - Тервел и италианеца Леонардо Брусезе, а победителят ще си тръгне с пояса на Европейския съюз в полутежка категория.

Йосиф Панов - Пепелянката и Стилиян Костов - Убиеца ще премерят сили за шампионския пояс на България в суперполусредна категория. Третата битка за титла е от женския бокс, като Савана Маршал и Янина Ороско. 

СИЛВЕСТЪР СТАЛОУН КРАЙ РИНГА ЗА ШОУТО ПУЛЕВ - ФЮРИ

В останалите срещи: Спас Генов и Коко Семерджиев - Тайсъна в лека-тежка категория ще определят победителя. Даниел Рашдан ще се боксира с представителя на Хърватия Лука Пупек в средна категория. Данаил Станоев ще има за съперник Лоренцо Пара в полусредна категория. Здравко Попов излиза срещу ветерана Джузепе Лаури в суперполусредна категория, а все още не е ясен съперникът на Борислав Иванов - Яйцето в средна категория.

Дни преди срещата в зала "Арена Армеец" организаторите на събитието представиха уникално видео, с което приканят феновете в залата. Кубрат Пулев и Хюи Фюри отправят закани един към друг, като страховитото видео може да видите в този материал на SportLive.bg.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички