Бивш световен шампион: Хюи е по-бърз и по-експлозивен от Кобрата


Бивш световен шампион: Хюи е по-бърз и по-експлозивен от Кобрата
Снимка: Getty Images/Guliver

5848 0

Един от треньорите на Хюи Фюри - Робин Рийд, който е и бивш световен шампион в супер средна категория, е на мнение, че Хюи е много по-бърз, по-експлозивен и по-вариативен от своя опонент Кубрат Пулев.

Рийд изтъкна качествата, които дават преимущество на Хюи преди важния сблъсък в събота. Той подчерта, че британецът има изключителна мощ в ръцете, която обаче е отлично съчетана с бързината в краката му.

"Не искам да показвам неуважение към Пулев, но Хюи е по-бърз, млад, вариативен и експлозивен. Ще бъде наистина много добра среща. Освен това Хюи има много сила в тези ръце. Работихме, за да съчетаем тази мощ с бързина в краката му", сподели Рийд.

Хюи Фюри се очаква да бъде един от най-тежките опоненти, срещу които се е изправял някога българският боксьор. Младокът е сочен за една от бъдещите звезди на боксовия ринг и заплаха за поясите на неговия сънародник Антъни Джошуа

Междувременно бащата на Хюи, Питър, нарече Кубрат Пулев преди важния мач "лисица". Защо Питър Фюри даде подобно определение за българина - може да прочетете в този материал.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички