Питър Фюри: Кубрат е по-сериозен противник дори от Джошуа


Питър Фюри: Кубрат е по-сериозен противник дори от Джошуа
Снимка: Gulliver/GettyImages

2656 0

Бащата на Хюи Фюри, Питър, сподели преди големия сблъсък на 27 октомври в зала "Арена Армеец", че противникът на сина му в лицето на Кубрат Пулев е по-сериозен опонент дори от Антъни Джошуа. Питър подчерта още, че мачът е от изключителна важност и за двамата.

"За мен това е мач, който е достоен за световна титла. Това не е някаква шега, по-сериозен мач е, отколкото би бил такъв на Хюи с Антъни Джошуа. Това е мачът за световната титла на Хюи. Това е двубоят и за двамата, в който те ще спечелят световната си титла, без реално да има пояс", смята Питър Фюри.

"Имам огромен респект към българите. Това че Пулев е противник сега, не означава, че имам лоши чувства към него. Истинските бойци не таят лоши чувства към другите. Знаем какво трябва да направим, задачата е много тежка, но Хюи ще вложи цялото си сърце и душа, за да спечели. Ще дадем на българската публика истински сблъсък", добави още бащата на британеца.

Очертаващият се зрелищен сблъсък ще определи официалния претендент за пояса на IBF, който е притежания на непобедимия Антъни Джошуа. Всичко най-интересно около големия мач може да следите на SportLive.bg

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички