Кобрата даде прогноза за Джошуа-Руис и заяви: Победителят трябва да се бие с мен!


Кобрата даде прогноза за Джошуа-Руис и заяви: Победителят трябва да се бие с мен!
Снимка: БГНЕС

9769 0

Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев продължава да се готви и да чака своя нов шанс за световната титла в тежката категория. Българският боксьор сподели, че очаква победителя от Джошуа и Руис, и следи какво се случва около реванша за световната титла.

"Не бях много изненадан, че Световната боксова федерация (IBF) по изключение придвижи напред реванша. Искаме някои условия да бъдат уточнени. Трябва да сме сигурни, че победителят ще се бие първо с мен след това. Чакам го от 3 години, ще остана концентриран и ще почакам още малко - победителят от боя на Руис и Джошуа трябва да се бие с мен!", заяви той пред fightnews.com.

"Относно техния мач, очаквам да е с равни възможности за двамата -50 на 50. Но и Руис да спечели отново, това е моята прогноза. Аз продължавам да се готвя във Вегас и усещам, че се задават големи неща!", заяви още Пулев. 

Пулев е задължителен претендент на IBF от 2017 година, когато трябваше да се бие срещу Джошуа, но контузия го извади от големия сблъсък. За да стигне до мечтата си обаче Кобрата ще трябва да побеждава в мачовете, които си уреди до тази дата. Очаква се той да е отново на ринга през есента, но съперникът му се уточнява. А какъв голям мач е отказал Пулев наскоро вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички