Репортер нарече Кубрат "модерния Иван Драго", българинът опита да го целуне (ВИДЕО)


Репортер нарече Кубрат "модерния Иван Драго", българинът опита да го целуне (ВИДЕО)
Снимка: Screenshot

11652 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев даде интервю пред известния боксов журналист "The Schmo". Кобрата отговаря на въпроси за миналото в кариерата си, както и за бъдещето, а началото на интервюто бе повече от интересно.

"The Schmo" помоли сънародника ни да не го целува, в резултат на което Кобрата опита точно това, но без успех. На шега, разбира се.

"Ако зависеше от теб, остави всичко останало на страна, ако ти си избираше, с кого щеше да се боксираш", попита интервюиращият.

"За мен е много важен коланът. Световната титла в тежка категория на IBF. Претендент съм и съм готов да се бия с всеки за този колан. Сега Руис носи колана, готов съм да се бия и с него, ще бъде страхотен мач", отговори Пулев.

"Имаш само една загуба, от Владимир Кличко. Какво научи от нея?", бе вторият въпрос към Пулев.

"Научих много неща, нямаме толкова време, че да обясня всичко. Сега наистина съм много по-добър от преди и мога да го покажа на ринга. Готов съм, чакам година и половина и наистина съм готов. В момента една битка между мен и Анди Руис ще е невероятна. Интересен мач ще е и аз ще бъда новият шампион", обяви българинът.

Наскоро пък хора от обкръжението на Стелиана Янкова разкриха пред SportLive.bg каква е истината за връзката между двамата. Историята за началото на любовта между двамата може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички