Треньорът на Фюри: Пулев отказа да се бие с Тайсън


Треньорът на Фюри: Пулев отказа да се бие с Тайсън
Снимка: БГНЕС

13600 0

Българският топбоксьор Кубрат Пулев е отказал да се бие срещу Тайсън Фюри до края на годината. Това обяви треньорът на британеца - Бен Дейвисън, който разкри, че Фюри се е разминал и с петимата състезатели в тежка категория, с които е искал да се бие.

"Знам, че Пулев е в ситуацията на задължителен претендент на IBF, той няма да приеме тази битка (с Фюри, бел. ред.). Той не искаше този бой", заяви Дейвисън пред "BT Sport". Express.co.uk пък уточни, че причината за това е, че Пулев не иска да рискува позицията си на задължителен претендент.

Треньорът на Фюри обясни, че и с останалите четирима, които Фюри е искал за съперници, не са могли да се договорят по различни причини, затова за следващ съперник на британеца е избран неизвестният швед Ото Уолин.

"На Александър Поветкин бе отправена оферта, но той си уреди мач с Хюи Фюри. Трудно е, знаете. Тайсън каза, че иска Джарел Милър, но той няма да получи лиценза си навреме. Тогава той каза, че иска Тревър Брайън, който си уреди мач с Мануело Чар. Много е трудно. Ковнацки е с РВС. Очевидно Джошуа и Руис имат реванш. Беше трудно. Луис Ортис и Дионтей Уайлдър имат реванш", посочи Дейвисън. Има вариант обаче Кобрата да се бие с Фюри, но за колана на IBF. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички