Треньорът на Тайсън Фюри обясни защо боксьорът не е готов на 100% за сблъсъка с Уайлдър


Треньорът на Тайсън Фюри обясни защо боксьорът не е готов на 100% за сблъсъка с Уайлдър

4914 0

Джаван Стюарт - треньорът на Тайсън Фюри, направи доста обезпокоително изказване. Според него "Циганския крал" може да не е готов на 100% за реванша с Дионтей Уайлдър.

Двубоят е в събота вечер в Лас Вегас. Както е известно, първият мач между двамата боксьори се проведе през декември 2018 година и завърши с равенство. И за Фюри, и за Уайлдър това бе първо равенство в професионалната им кариера. И двамата до момента са непобеждавани на ринга.

Всичко интересно преди, по време и след битката в "Града на греха" може да следите в нашия сайт, а също така не пропускайте да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри в Sportlive.bg

"При Тайсън - той може да е контузен, а може и да не е. Никой не влиза в двубой на 100% подготвен. Просто съм честен. Всеки боксьор, всъщност във всеки спорт, ако тренираш усилено може да имаш някаква контузия. Това е истината. Но това не ги спира. Това е част от това да си шампион, част от играта", заяви треньорът пред BehindTheGloves.

"Виждата, футболисти падат на терена сякаш са счупили крака си, а 45 секунди по-късно са станали и отново тичат сякаш нищо не се е случило. А аз си мисля, но те се нуждаят от лекар. Те играят с наранявания, но продължават да са конкурентни и да бележат", допълни още той.

Какво показа кантарът преди Уайлдър - Фюри вижте в тази статия!

А какви ще са хонорарите на Фюри и Уайлдър за реванша - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички