Боец от UFC ще подготвя Тайсън Фюри за Франсис Нгану


Боец от UFC ще подготвя Тайсън Фюри за Франсис Нгану
Снимка: Getty Images

1667 0

Световният боксов шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще започне подготовката си за мача с Франсис Нгану, тренирайки с боец от UFC.

За да се подготви за Нгану, Циганския крал се е обърнал за помощ към страшилището в тежката категория на UFC - Том Аспинал. В интервю за "TNT Sports", Аспинал разкри, че Фюри го иска в своя тренировъчен лагер.

"Тайсън всъщност ми се обади наскоро и иска да му помогна с тренировъчния му лагер, така че ще бъде интересно... Мисля, че да, ще си поговорим, ще му звънна следващата седмица и ще обсъдим как и кога ще протече лагера", заяви Аспинал.

Боецът от UFC направи и бърза прогноза по време на интервюто, заявявайки, че Фюри ще победи в очертаващия се сблъсък помежду им.

"Интересно... Поздрави за Нгану за това, че получи това, което иска, но не мисля, че той наистина има шанс. Разбира се, Франсис удря като камион, но трябва да може и да го приземи, а Фюри е майстор", добави още боецът.

По-рано през месеца BBC предаде, че мачът Фюри - Нгану ще се проведе през октомври. Очакванията са, че Франсис Нгану ще прибере в пъти повече от хонорара за боксовия мач от това, което е печелил в UFC.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички