"Категорично" ще се случи! Мегасблъсъкът Тайсън Фюри - Олександър Усик ще е в навечерието на Коледа


"Категорично" ще се случи! Мегасблъсъкът Тайсън Фюри - Олександър Усик ще е в навечерието на Коледа
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

8421 0

Един от представителите на шампиона на WBC в тежка категория Тайсън Фюри - Спенсър Браун, "категорично" потвърди, че безспорният сблъсък срещу шампиона на IBF, WBA и WBC Олександър Усик ще се състои на 23 декември.

Имаше информации, че Усик е казал, че се нуждае от 14-седмичен лагер, за да се подготви за битката с Фюри и няма да е готов да се бие на 23 декември. Браун обаче настоява, че това не е така, което е добра новина за феновете, които са нетърпеливи да видят безспорната битка за шампионска титла между Фюри и Усик.

Категоричен отговор от лагера на Фюри още преди битката с Нгану

35-годишният Фюри все още трябва да спечели своя знаменит мач срещу бившия шампион на UFC Франсис Нгану на 28 октомври в Саудитска Арабия. Предполага се, че Фюри все пак ще се бие с Усик през декември, дори Нгану да го предизвика.

"Категорично мога да ви кажа, че ще се бият 23-ти. Така че не се притесняваме за никой друг, наистина. Защо бихме се? Снощи говорих с ръководството му за ситуацията, както и с Франк и Джордж Уорън. Имахме дълги разговори. Това не е така и сме готови с пълна пара за 23-ти декември. Това е страхотна битка", заяви Браун относно информациите, че ще проведе на по-късен етап двубоят.  Междувременно, пък друга страхотна новина, особено за родните фенове на бокса стана ясна. А именно, че Кубрат Пулев ще се завърне отново на ринга в началото на декември и съперникът му вече е ясен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички