Кубрат Пулев отново нападна Джошуа, нарече го страхлив и арогантен


Кубрат Пулев отново нападна Джошуа, нарече го страхлив и арогантен
Снимка: БГНЕС

1563 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев отново коментира предстоящата си среща със световния шампион Антъни Джошуа, както и факта, че няма насрочена нова дата. Според Кобрата британецът е "страхлив и арогантен" и много се притеснява двубоят да е извън Великобритания.

"Световният шампион продължава да се бави с новата дата за мача. Разбирам пандемията и всичко останало, но смятам, че без проблем можем да се бием до края на годината и точно за това се подготвям. Няма значение къде и кога, аз съм готов. Последното, което чухме е 5 декември, а Лондон е фаворит да приеме двубоя. Смятаме, че са избрали този вариант, защото него го е страх да се бие извън Лондон. Аз мога да се бия навсякъде", заяви българинът пред Betway Insider Blog.

"Той със сигурност е много добър боксьор, световен шампион е, но също така има и много пробойни в играта му, които мога да използвам, за да го победя. Според мен той има проблем с психиката", допълни Пулев.

"Това ще бъде победа за моята страна. България никога не е имала световен шампион в тежка категория и това ще бъде победа не само за мен, но и за целия народ в родината ми. Искам да ги направя наистина щастлив.

А относно това, че Джошуа постоянно коментира възможна среща с Тайсън Фюри, Кобрата заяви:  "Това е много арогантно, говори за Тайсън Фюри вместо да мисли за нашия мач. Но спомнете си какво му причини Анди Руис. Животът му показа, че е много лошо да прави това. Затова той ще понесе втория нокаут в кариерата си. Ще му покажа на него и на целия свят".

А защо според екипа на Джошуа мачът трябва да е в Лондон вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички