В подготовка за Кубрат Пулев: Джошуа акцентира върху частта, която го провали срещу Руис


В подготовка за Кубрат Пулев: Джошуа акцентира върху частта, която го провали срещу Руис
Снимка: Guliver/GettyImages

2415 0

Макар все още да не е ясна новата дата за сблъсъка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, то от двата лагера не спират и за миг с подготовката си. От лагера на британеца показват, че нямат никакво намерение да подценят Кобрата, като се търси качествен спаринг партньор за световния шампион. Именно тази част от подготовката бе считано, че е подценена преди първия сблъсък с Анди Руис, в който Джошуа загуби титлите си.

"По отношение на спаринга? Трябва ни висок, изправен боец, който е технически силен. Кого гледаме? Някой като Доминик Брезийл например. Откроен боксьор от тежка категория, заяви Хърн пред Sky Sports.

"Пулев е много опитен, много добър технически и удря здраво. Трябва да намерим висок в тежка категория, който да наподобява неговия стил. Срещу Руис вторият път намериха точния спаринг. Това е много важно гледайки напред. Джошуа няма да направи отново тази грешка да подцени този момент", допълни Хърн.

Той допълни още, че се обсъждат първите два уикенда на декември като възможна дата за сблъсъка, но не може да потвърди нищо. "Гледаме към първите две съботи на декември, но той може да е готов и сега. Поддържа се в супер форма, прави много рундове. Никога не съм го виждал да инвестира толкова в подобрение и никога не съм го виждал да обича толкова бокса. Това ми носи удоволствие и надежда. Той се развива постоянно. Лагерът започва след няколко седмици". А защо според екипа на Джошуа мачът трябва да е в Лондон вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички