Фюри и Уайлдър очи в очи: тежки обвинения и грозни обиди (ВИДЕО)


Фюри и Уайлдър очи в очи: тежки обвинения и грозни обиди (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5137 0

Двама от най-добрите боксьори в тежка категория - Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, застанаха очи в очи по време на традиционната пресконференция преди битка №3 в събота вечер. Фюри и Уайлдър, които не крият враждата си още от първия мач помежду им, и този път влязоха в открита конфронтация.

Първият мач между двамата - на 1 декември 2018 година, завърши без победител, след като съдийските гласове бяха разделени поравно. При втората битка обаче Тайсън Фюри, който все още няма загуба на професионалния ринг, успя да победи Уайлдър и да му отнеме шампионския пояс на Световния боксов съвет (WBC).

След съдебен спор Фюри беше принуден отново да се изправи срещу Уайлдър в нова битка, която да сложи точка на спора "Фюри - Уайлдър". На пресконференцията преди срещата Уайлдър отново използва момента, за да хвърли обвинения към Фюри, че е спечелил предишния мач с измама. Според американеца Циганският крал е манипулирал ръкавиците си.

"Казват, че истината те прави свободен. Няма напрежение при мен. Когато нямаш какво да губиш, не си под напрежение. То е изцяло върху него. Нямам какво да губя, но мога да спечеля всичко", заяви Уайлдър. И добави: "Не съжалявам за думите си. Ще си умра, вярвайки в това, което казах. Знам какви са фактите. Нямам потвърждение за много неща. Мъжете лъжат, жените също, но очите - не! Сега обаче съм по-жаден за победа от всякога!"

ИЗНЕНАДВАЩА ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ ИЗЛЪЧИ ФЮРИ - УАЙЛДЪР В БЪЛГАРИЯ

Тайсън Фюри не му остана длъжен и го нарече "загубеняк", на когото всички се смеят и не му вярват. Циганският крал препоръча на Уайлдър да се откаже от бокса. "Ако съм победил с измама, защо тогава направи толкова промени и тренира поздраво от преди? В заблуда си и ще те нокаутирам! Направи си услуга и се откажи от бокса. Оправданията ти бяха разбити. Никой не ти вярва. Смеят ти се. Милиони оправдания! Ти си загубеняк, трениран от друг загубеняк. Ставате двама!", каза Фюри.

За битката Дионтей Уайлдър се готви с нов треньор - Малик Скот, който отчете, че американецът е преоткрил свои нови умения, които ще използва срещу Фюри. Скот беше назначен на мястото на Марк Бреланд, който беше уволнен от Уайлдър след загубата от Фюри. Американецът се ядоса на Бреланд за това, че е хвърлил кърпата без да е необходимо, с което съдията сложи край на срещата.

А ето какви ще бъдат хонорарите на Фюри и Уайлдър за битка №3, вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички