"Железни юмруци": "Предястието" на Джошуа - Усик свърши с брутален удар в тялото (ВИДЕО)


"Железни юмруци": "Предястието" на Джошуа - Усик свърши с брутален удар в тялото (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

22072 0

Сякаш на един дъх изминаха четирите мача от галавечерта за шоуто Джошуа - Усик, които бяха планирани да подгреят зрителите и публиката за "черешката на тортата" - големият мач между Антъни Джошуа и Олександър Усик.

Очакваният с най-голям интерес двубой след този между британеца и украинеца бе сблъсъкът между Лорънс Околи и Дилан Прашович. Това бе първа защита за британския боксьор (Околи) на световната му титла на WBO в полутежка категория и трябва да се отбележи, че се справи безупречно, като не остави съмнения относно това кой е по-класният.

Той изпрати своя опонент на земята в нокдаун още във втория рунд, но черногорецът се изправи и продължи. Последваха нови "железни удари" и в крайна сметка още в следващия рунд той отново се озова на земята, като последният удар бе в тялото и той преклони Пашалич.

Черногорският състезател падна на земята и се държеше за тялото, като не успя да изправи отново преди да изтекат 10-те секунди и в крайна сметка бе отсъдена заслужена победа за Околи. Вижте финалния му удар във видеото по-долу.

ГЛЕДАЙТЕ ДЖОШУА - УСИК ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички