Показно на галавечерта Джошуа - Усик: Изумителна работа с глава избегна 3 "снаряда" (ВИДЕО)


Показно на галавечерта Джошуа - Усик: Изумителна работа с глава избегна 3 "снаряда" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

11145 0

Дойде времето за дългоочаквания сблъсък в тежката категория на бокса Джошуа срещу Усик. Както е известно, събитието се провежда в Англия, Лондон, на стадиона на гранда от английската Висша лига Тотнъм - "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Галавечерта започна в 20:00 часа българско време. Малко след това пък дойде време и за първата битка на ринга, като тя е между Максим Продан (Румъния, но роден в Украйна, 19 победи - 15 с нокаут, 0 загуби и 1 равенство) и Флориан Марку (Албания, 8 победи - 6 с нокаут, 0 поражения, 1 равенство)

Техният мач трябва да се реши в 10 рунда, като е в полусредна категория и победителят ще вдигне колана на Интернационалната титла на IBF. Албанецът се бе заканил, че ще приключи със своя опонент в шестия рунд.

Това обаче не се случи, въпреки че точно около този рунд имаше сериозно предимство над Максим Продан, като дори в третия рунд го прати в нокдаун.

Марку впечатли с изумителни движения с глава, с които избегна цели 3 много опасни и силни удара от своя съперник Продан. Можете да се насладите на защитата му, която е показно за игра в отбрана с глава, чрез видеото по-долу.

ГЛЕДАЙТЕ ДЖОШУА - УСИК ТУК

НА ЖИВО: Галавечерта Джошуа срещу Усик

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички