(18+) Зловещо: Първи нокаут на галавечерта Джошуа - Усик, припадък и гърч за Кастийо (ВИДЕО)


(18+) Зловещо: Първи нокаут на галавечерта Джошуа - Усик, припадък и гърч за Кастийо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

83640 0

До изключително неприятен инцидент се стигна по време на галавечерта за мегасблъсъка Джошуа - Усик. Както е известно, преди голямото събитие за нощта има да се изиграят няколко подгряващи срещи.

Втората от тях бе между Калъм Смит (Великобритания, 27 победи - 19 с нокаут, 1 загуба) срещу Ленин Кастийо (Доминиканска република, 21 победи - 16 с нокаут, 3 загуби), като именно на нея се случи въпросният инцидент, който помрачи цялото настроение.

Смит започна много мотивирано пред домашна публика и стартира с редица атаки още в първия рунд, като това дори накара хора от щаба му да го посъветват да намали темпото и да не рискува, търсейки нокаута още от първите рундове.

Въпреки това още във втория рунд Смит успя да нокаутира своя опонент със здрав удар. За съжаление, Ленин Кастийо изпадна в несвяст от получения удар, като дори се забеляза и гърч...

На ринга моментално се качиха хора от медицинския щаб, за да окажат помощ на Кастийо. Камерите мометално пък пуснаха общ план на ринга, за да не се показва случващото се с боксьора.

Накрая бе официално обявен Калъм Смит като победител с технически нокаут, но обяснимо настроението и у победителя, и у коментаторите, и у зрителите бе помрачено.

Можете да видите зловещия удар във видеото по-долу, но ви предупреждаваме, че кадрите не са за хора с непоносимост към подобни гледки.

ОБНОВЕНО: Кастийо е в съзнание, но все пак е приет в болница, за да се направят допълнителни прегледи и да се потвърди, че състоянието му е стабилно.

НА ЖИВО: ГАЛАВЕЧЕР ДЖОШУА - УСИК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички