Легендарен боксьор за Усик: Не го харесвам, в последния си мач само бягаше


Легендарен боксьор за Усик: Не го харесвам, в последния си мач само бягаше
Снимка: Getty Images

3782 0

Антъни Джошуа ще нокаутира Олександър Усик тази вечер, но не веднага, а малко по-късно. Такова мнение изрази легендарният мексикански боец Хулио Сезар Чавес. Той сподели, че не харесва бойните маниери на украинеца. Джошуа се изправя срещу Усик тази вечер около полунощ в Лондон. 

"Мисля, че тази битка няма да е лесна. Тежък мач за Джошуа, въпреки че Усик идва от полутежка категория. Но аз не харесвам Усик. Защото в миналия му двубой всичко, което той направи, беше да бяга. Да бяга, да бяга, да бяга. За да бъда честен, изобщо не ми хареса как се би той", заяви Чавес за "Little Giant Boxing". Гледай Джошуа - Усик тук.

"Вероятно няма да има битка, освен ако Джошуа не го хване с десен удар и не го нокаутира. Но ако мачът продължи, тогава всичко може да се превърне в досада. Мисля, че когато Джошуа го хване отдясно, ще го нокаутира. Всички знаем, че Антъни не върви напред безрасъдно, той също обича да играе на контра. Затова мисля, че за развръзката ще трябва да почакаме", допълни мексиканецът. А какво очаква да се случи в мача неговият сънародник Анди Руис четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички