Яростна атака на Дионтей Уайлдър: Фюри е един абсолютен мошеник и изобщо не е най-силният боец


Яростна атака на Дионтей Уайлдър: Фюри е един абсолютен мошеник и изобщо не е най-силният боец
Снимка: Getty Images/Guliver

5317 0

В ранните часове на 10 октомври (неделя) Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще излязат за трети път един срещу друг на боксовия ринг в Лас Вегас, за да решат веднъж завинаги спора помежду си. Първият сблъсък между тях завърши с равенство, а във втория Циганският крал победи с технически нокаут в седмия рунд. 

Преди срещата Бронзовият бомбардировач заяви, че се чувства превъзходно и упрекна противника си, че е мошеник:

"Фюри е един абсолютен мошеник. Достатъчно е да покажа и половината от това, което съм тренирал по време на подготовката, за да го победя. Той изобщо не е най-силният боец и съвсем не е за показване пред хората", смята Уайлдър.

"Тайсън Фюри не успя да ме нокаутира в най-лошата ми вечер, въпреки че беше в най-добрата си форма. Хората говорят, че ме е победил с нокаут, но това не беше нокаут. Битката беше прекратена, защото един слаб индивид от моя отбор хвърли кърпата", добави още той.

"Чувствам се превъзходно. Имам отличен отбор зад гърба си, всички мислим в една посока. Разбира се, никога не можеш да станеш перфектният боец, но това не значи, че не трябва да се опитваш".

На професионалния ринг 35-годишният боксьор има 42 победи, 1 равенства и 1 загуба, докато Тайсън Фюри е с актив от 30 победи и 1 равенство! В този материал можете да видите в каква невероятна форма се намира Дионтей Уайлдър в момента...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички