Тайсън Фюри: Не ми пука за игричките на Уайлдър, при мен не действат


Тайсън Фюри: Не ми пука за игричките на Уайлдър, при мен не действат
Снимка: Getty Images/Guliver

2286 0

Носителят на пояса на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри не се интересува от "психологическите игри" на Дионтей Уайлдър преди третата битка помежду им. Двамата боксьори ще премерят сили за световната титла този уикенд, а в следващите дни предстои да се срещнат очи в очи и да се качат на кантара, за да проверят теглото си преди битката.

Фюри обаче е категоричен, че няма да се повлияе от игрите на Уайлдър. При последната им среща Дионтей Уайлдър избра да мълчи и да не отговаря на провокациите на Фюри, като се предполага, че и сега може да подходи по подобен начин. Тайсън Фюри обаче няма никакъв проблем с това.

"Не ми пука какво правят. Не ми влиза в работата. Гледам само себе си. Не ме интересува дали ще мълчи или няма да мълчи. Няма никакво значение за мен. Психологическите игри не работят при мен. Няма значение дали ще обикаля ринга в кръг или ще ми се нахвърли с бомби. Победата е победа - ще го нокаутирам или ще го победя по точки", каза Фюри пред Sky Sports.

Дионтей Уайлдър пък се върна към "голямата измама" на Фюри и алармира, че Циганският крал отново ще опита да мами (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички