Фюри ден преди боя с Уайлдър през 2018 година: Щом тялото ми иска бира - отивам на бар


Фюри ден преди боя с Уайлдър през 2018 година: Щом тялото ми иска бира - отивам на бар
Снимка: Guliver/GettyImages

2190 0

Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър излизат един срещу друг в епизод номер 3 от съперничеството между двамата. Сблъсъкът е в събота, 9 октомври. А от първия мач между тях много неща са се променили, особено при Фюри, който вече е с колана на WBC след успеха над американеца във втория им мач.

Тайсън се присети за любопитна история от 2018 година преди първата им среща, когато вечерта преди двубоя му се е допило бира и в крайна сметка е отишъл на бар. Ето какво разказва:

"Имах тази нужда да сляза и да си взема една бира. Така че си помислих: "Знаеш ли какво, бия се за световната титла в тежка категория, моето тяло ми казва, че искам бира, значи слизам и си взимам една".

Обадих се на моя приятел, който организира нещата за мен - Тим. Казах му: "Тим, срещни ме долу след 5 минути на бара". Той ме попита какво говоря, а аз му повторих същите думи. Слязох и взех две бири - една за мен и една за моя приятел - Тим.

Той ми каза: "Какво правиш, биеш се за световната титла в тежка категория утре вечер?". Аз му отговорих: "Слушай, най-великите на миналото са пиели бренди и са се напивали тотално преди битки за световни титли".

Помислих си, че ако си взема бира, ще съм наред. В крайна сметка си взех бира и се почувствах добре, легнах си рано. И се чувствах страхотно на следващия ден и успях да предложа добра битка" - заяви Фюри.

А как и защо Уайлдър се върна към "голямата измама" на Фюри от втория им мач?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички