Фюри: Играя си с атомна бомба, Уайлдър може да ме нокаутира с четвърт удар


Фюри: Играя си с атомна бомба, Уайлдър може да ме нокаутира с четвърт удар
Снимка: Guliver/GettyImages

7554 0

Британският боксьор Тайсън Фюри смекчи тона спрямо следващия си съперник на ринга Дионтей Уайлдър, с когото ще се боксират за трети път този уикенд. Фюри, който е известен с пиперливия си език срещу опонентите си, този път заяви, че Уайлдър е "най-опасният боксьор в тежка категория" и си има работа с "атомна бомба".

"Много хора отписват Уайлдър. Говорят за него все едно не може да се бие и не става за нищо. Не бъркайте - Дионтей Уайлдър е най-опасният боксьор в тежка категория. Съберете всички останали и те не са толкова опасни заедно, колкото е Уайлдър", започна Фюри.

"Играя си с атомна бомба, все едно стоя и се чудя коя жица да срежа. Всеки път срещу него си играеш с тази опасност. Трети път ще се бия с него и всеки път той е опасен. Повечето боксьори трябва да те уцелят с поне пет удара, Уайлдър може да те удари с четвърт удар и пак да те нокаутира", категоричен е Циганският крал.

"Кличко беше най-опасното ми препятствие. След като го победих, винаги съм знаел, че Уайлдър ще е най-опасният ми противник. Кличко беше първата опасност, никой не може да се сравни с него. А Уайлдър е втората опасност във втората ми кариера. Уайлдър е опасен, останалите не са, те са просто боксьори", смята британецът.

Тайсън Фюри обаче е категоричен, че психологическите игри на Уайлдър няма да му повлияят - и да мълчи, и да обикаля ринга в кръг, пак ще го победи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички