"Джошуа бе фокусиран да удря Пулев в главата, исках да видя и удари в тялото"


"Джошуа бе фокусиран да удря Пулев в главата, исках да видя и удари в тялото"
Снимка: Gulliver/Getty Images

2188 0

Шведският боксьор в тежка категория Ото Валин, който се би преди няколко години с Тайсън Фюри, направи интересно изказване относно Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Той заяви, че е очаквал британецът да нокаутира Кобрата още в 3-ия рунд, когато българинът бе пратен в нокдаун.

"Мислех, че за известно време това ще бъде добра битка. Предсказах, че Джошуа ще спечели в 7-9 рунд. Мислех, че Пулев е приключил, когато падна в трети рунд, тъй като не изглеждаше добре, а Джошуа нанасяше мощни удари. Но забелязах, че Джошуа се фокусираше върху ударите в главата. Мога да разбера това, защото Антъни притежава мощ и може да извади противника от равновесие с тези удари, но исках той да удря и в тялото. Мисля, че в такъв случай щеше да се справи по-бързо", коментира Валин пред iFL TV.

"Мисля, че Джошуа става по-добър. Но смятам, че в този бой не показа боксовата си страна. Съмнявам се, че това е неговият стил. Мисля, че той обикновено върви напред и кара противника да отстъпва назад. Той има добър прав удар и е достатъчно бърз за едър боец", допълни шведският боксьор. А ето кои два рунда най-добре показват превъзходството на Джошуа в този мач

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички