IBF реши да ускори преговорите между Джошуа и Пулев, насрочи търг


IBF реши да ускори преговорите между Джошуа и Пулев, насрочи търг
Снимка: БГНЕС

8468 0

От IBF - организацията, чийто задължителен претендент е Кубрат Пулев, е решила да ускори преговорите между българския боксьор и носителя на нейния колан Антъни Джошуа, съобщи ESPN. Това се е наложило, след като екипите на двамата бойци няколко пъти поискаха удължаване на срока за постигане на договорка между тях, но и до днес не са обявили официално кога и къде ще се бият.

Според авторитетното издание, от IBF са насрочили търг за мача за 3 март. Той ще се проведе в офисите им в Спрингфийлд, ако дотогава двете промоутърски компании не се договорят. Става дума за Matchroom Boxing (компанията на Еди Хърн) и копромоутърите на Кобрата Top Rank и Epic Sports.

Както е известно, мачът трябва да се проведе през юни в Лондон. Все още не е ясно на кой стадион ще бъде битката, но по-вероятно е това да е новият стадион на Тотнъм. Днес Пулев обяви, че до 3-4 дни ще бъде постигнато окончателно споразумение между него и Джошуа.

Първоначално срокът за разбирателство бе до 11 януари, след което се удължи с 20 дни - 31 януари. Впоследствие той бе отново отложен до 14 февруари. А колко българи се очаква да подкрепят Пулев в Лондон вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички