IBF няма да налага на Джошуа "твърда дата" за мача с Пулев


IBF няма да налага на Джошуа "твърда дата" за мача с Пулев
Снимка: БГНЕС

1653 0

IBF няма да налага на Антъни Джошуа "твърда дата", която да определи за защита на титлата си на организацията срещу Кубрат Пулев. Причина за това е, че разговорите между двете страни относно място за провеждане на двубоя продължават. Това обявиха от IBF пред "Sky Sports".

"Предвид настоящите обстоятелства ние сме гъвкави. Трудно е да се сложи твърда дата за задължителни защити в момента. Всички работят усилено, за да уредят нещата в бокса и се надяваме скоро всичко да е наред", заявиха от организацията.

Пред медията говори и мениджърът на Кобрата - Ивайло Гоцев. "Кубрат се готви за Джошуа. Колкото повече време отнема, толкова по-голям ще бъде пердахът, защото Кубрат е в режим на звяр. Той тренира и се подготвя с един фокус, едно нещо на ум - Ей Джей", заяви Гоцев.

"По принцип, чакаме Великобритания и Лондон да се отворят наново и да започне да се спортува отново. В крайна сметка, именно там ще бъде този двубой. Те го казаха многократно. Аз лично не мисля, че някога са имали намерение да правят нещо някъде другаде", допълни той. Наскоро Тайсън Фюри предупреди Джошуа, че няма да му е лесно срещу Пулев (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички