Хърн: Скобата на коляното на Джошуа не заплашва мача му с Пулев


Хърн: Скобата на коляното на Джошуа не заплашва мача му с Пулев
Снимка: Guliver/GettyImages

1395 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, е бил категоричен, че появата на боеца публично със скоби на левия крак не е заплаха за мача му с Кубрат Пулев. Британската звезда се появи със скобите на протеста "Black Lives Matter", като така предизвика дискусии дали не е контузен и дали мачът за световната титла може да бъде отложен отново. Хърн обаче е изяснил пред "Daily Mail", че двубоят не е застрашен.

Промоутърът е обяснил още, че екипът му го е уверил, че скобата на коляното е само "предпазна мярка". Джошуа се нуждае от около 4 седмици почивка, след което отново ще тренира за битката с българина. Хърн е обяснил, че скобата е сложена, след като звездата е почувствал "леко потрепване" в коляното, докато е тренирал. Говорител на боксьора обяви, че "той ще бъде допълнително прегледан от лекарите му, но няма повод за безпокойство".

В същото време Хърн е говорил и за евентуална дата на сблъсъка Джошуа - Пулев. Мачът трябва да се проведе през октомври или ноември, като ноември е по-вероятната дата заради по-голямата възможност да се осигури присъствието на повече фенове в залата. А какъв хонорар може да получат двамата за боя вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички