Аръм предложи на Хърн да проведе Джошуа - Пулев пред 1000-1500 души


Аръм предложи на Хърн да проведе Джошуа - Пулев пред 1000-1500 души
Снимка: Getty Images/Guliver

1505 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, даде идея на своя колега Еди Хърн как да организира мача на своя клиент - Антъни Джошуа, с българина. Екипът на британеца много иска двубоят да е във Великобритания, но там ситуацията с коронавируса още е лоша. Затова Аръм даде съвет на колегата си.

Самият американец смята по този начин да организира мача между Теофимо Лопес и Василий Ломаченко. Идеята е за 10 000 или по-малко зрители да се отвори за към 2000 с места за сядане. В билетите ще бъде включена безплатна храна и напитки, а стойността им ще бъде висока.

"Намираме се в първа фаза на двубои без зрители. Във втората фаза ще можем да правим мачове с ограничена аудитория и има начини да го направим. Например, имате сграда за 10 000 души, като "Мандалей Бей" в Лас Вегас. Пригодяваме я за 2000 с места за сядане, с възможност да се сервират храни и напитки. Ако Еди Хърн организира бой на Джошуа с Пулев в "Роял Албърт Хол", той може да го направи по същия начин за 1000 или 1500 души", заяви Аръм за "Seconds Out". Въпросната зала е с капацитет от 5272 души.

"Но за големите, големи, големи двубои трябва да имате практически пълне стадион и това ще настъпи най-рано в края на тази и началото на следващата година", допълни опитният промоутър. А колко пари може да спечели Кобрата от мача с Джошуа вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички