И Дилиън Уайт - Александър Поветкин бе отложен заради коронавируса


И Дилиън Уайт - Александър Поветкин бе отложен заради коронавируса
Снимка: Getty Images/Guliver

1724 0

Сблъсъкът в тежка категория на бокса между Дилиън Уайт и Александър Поветкин бе отложен за 4 юли, потвърдиха организаторите на двубоя. Очакваният от феновете мач бе насрочен за 2 май в Манчестър, но заради кризата с COVID-19 във Великобритания датата е изместена с два месеца във времето.

По-рано днес Британски боксов съвет забрани всякакви боксови събития до края на май заради пандемията от новия коронавирус. Отлага се и още един пикантен сблъсък при най-тежките. На 23 май в зала О2 в Лондон британецът Дерек Чисора трябваше да срещне украинеца Александър Усик, който е официален претендент за световната титла, като за момента няма нова насрочена дата.

По-рано днес един от най-влиятелните промоутъри във Великобритания - Еди Хърн, който е мениджър на Антъни Джошуа, призна, че мачът на световния шампион с българския боксьор Кубрат Пулев на 20 юни също е под голям въпрос и двата лагера вече обмислят датата 25 юли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички