Еди Хърн обяви коя е "реалистичната дата" за боя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа


Еди Хърн обяви коя е "реалистичната дата" за боя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа
Снимка: Gulliver/GettyImages

8813 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че се надява боксът да се завърне отново през юни, макар и да е пред затворени врата, като бяха отменени всички боксови събития във Великобритания. Очаква се пандемията от коронавирус да застигне и двубоя между Кубрат Пулев и Джошуа.

Хърн сподели, че датата 25 юли е реалистична за евентуалната защита на Джошуа срещу българина на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в Лондон. Той коментира, че първоначално насрочената дата от 20 юни вероятно ще падне при подновяване на шампионата във Висшата лига. " Има втора дата 25 юли, ни която е доста по-реалистична - 25 юли. Това е 5 седмици след обявената дата от 20 юни. Все още обаче няма нищо официално и трябват разговори.

Знам, че има по-голяма картина, но всички във спорта трябва в момента да работят върху решение. Предстои изключително хаотично време в спорта и бизнеса, когато нещата се нормализират, защото светът никога няма да бъде отново същият", заяви промоутърът.

"Проблемът е, че никой не знае какво ще стане, но се надяваме боксът да се завърне под някаква форма през юни. Дали това ще бъде първоначално при закрити врати, или в малки зали, се надяваме постепенно да загреем преди да се върнем към големите сблъсъци преди края на юни“, каза той за радио Talksport, като допълни, че двубоят в тежка категория между Дилиан Уайт и Александър Поветкин е на път да стане поредната жертва на пандемията от коронавирус. А кога ще се вземе решение за мача Джошуа - Пулев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички