Антъни Джошуа даде обещание на Кубрат Пулев и Усик


Антъни Джошуа даде обещание на Кубрат Пулев и Усик
Снимка: Getty Images/Gulliver

11311 0

Дори и да не се споразумее с Кубрат Пулев за мач между двамата до края на месец май, Антъни Джошуа ще се бие срещу българина в скоро време. Това заяви британецът, цитиран от "The Mirror". Джошуа и Пулев трябва да се бият тази година за световната титла на IBF, като това ще е трети опит за софиянеца да стане световен шампион. Той преговаря вече с британеца, но наскоро се появи слух, че може да се споразумее с Александър Усик вместо това.

"С този, срещу когото не се бия, ще се бия в крайна сметка. В дивизията в тежка категория всеки е добре дошъл да предизвиква, така че, дори и да не се случи от първия път, един от тях (Пулев и Усик, бел.ред.) ще се бие с мен в бъдеще. Така или иначе, ще се бием", заяви британската звезда, цитиран от "The Mirror".

30-годишният боксьор призна, че много иска да се изправи на ринга срещу американеца Дионтей Уайлдър. "Всеки иска Уайлдър да спечели срещу Фюри, защото битка с мен е това, което всеки иска да види. Уайлдър има страхотна дясна ръка, а аз имам страхотна лява ръка. Ще бъде страхотен боксов мач", допълни Джошуа.

Според адвоката на Кобрата обаче, те са много близо до споразумение с шампиона. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички