Хърн: Предстоят два мача между Уайлдър и Джошуа - един в САЩ, един в Англия


Хърн: Предстоят два мача между Уайлдър и Джошуа - един в САЩ, един в Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

7539 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър ще има възможността да се боксира със световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа не в един, а в цели два мача. Това разкри британският промоутър Еди Хърн.

Подобен развой на събития е възможен при положение, че американецът успее да победи своя опонент след седмица Тайсън Фюри. Двамата боксьори излизат един срещу друг на 1 декември в Лос Анжделис, а победителят по всяка вероятност ще си осигури мач срещу Антъни Джошуа.

Щабът на Уайлдър отказва да преговаря с Еди Хърн преди да е преминал двубоя на американеца с Фюри. Британският промоутър на няколко пъти разкри, че се е опитал да се свърже със своите колеги отвъд океана, но безуспешно.

"Те не са проявили желание да говорят с мен. Сега, когато двубоят приключи, и ако Уайлдър спечели, се надявам да пожелаят да се срещнем. Ако отново ни откажат, не знам какво повече можем да направим", сподели Хърн.

"Ако щабът на Уайлдър държи на думата си, на 2 декември ще започнем преговори и ще видим какво ще стане. Този път предложихме 2 мача - един мач в Америка и един във Великобритания. Едва ли можем да бъдем по-ясни от това", добави още Хърн.

"Трябва да дадем всичко от себе си, за да стигнем до споразумение. Опитахме да свършим тази работа през последните месеци, но единственият отговор бе да чакаме. Ако започнем преговорите на 2 декемри, ще разполагаме с три седмици да стигнем до сделка, напълно достатъчно", смята Хърн.

Междувременно стана ясно дали ще има нов мач между Антъни Джошуа и Владимир Кличко. Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички