Изненадваща развръзка около битката Антъни Джошуа - Кубрат Пулев?


Изненадваща развръзка около битката Антъни Джошуа - Кубрат Пулев?
Снимка: Gulliver/GettyImages

8741 0

В плановете на Антъни Джошуа може да настъпи много сериозна промяна, а в големия победител от създалата се ситуация да се превърне Кубрат Пулев. В британските медии днес пишат, че хегемонът в тежка категория на световния бокс и Дионтей Уайлдър все още не могат да се разберат за потенциалния мач помежду си и това може да наложи промени от страна на Еди Хърн в следващите съперници на Джошуа.

Британецът иска да се изправи първо срещу Дилиън Уайт на "Уембли" през април, а след това през октомври или ноември да се бие с представителя на САЩ. Засега обаче няма никаква яснота какви са намеренията на Уайлдър, чийто промоутърски екип вече няколко пъти отказа двубой срещу Джошуа.

Неразбирателството с щаба на Уайлдър може да предизвика неочаквана промяна в плана на Еди Хърн. Напълно възможно е, ако не се стигне до мач с Уайлдър, Джошуа да получи не 2, а 3 мача през 2019 година. Това ще са защитите на 3-те пояса, като този на IBF той ще трябва да защити срещу Кубрат Пулев.

Дори според сайта World Boxing News, такъв мач между Джошуа и Пулев може да се осъществи през декември догодина. Това засега обаче са само предварителни прогнози и всичко зависи от решението на щаба на Уайлдър. Междувременно се заговори, че Владимир Кличко се готви за завръщане срещу Антъни Джошуа - вярно ли е това и подробности четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички