"Големият обир": Как Франсис Нгану бе зверски ощетен от съдиите срещу Тайсън Фюри (ВИДЕО)


"Големият обир": Как Франсис Нгану бе зверски ощетен от съдиите срещу Тайсън Фюри (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2060 0

Броени часове ни делят от зрелищния боксов сблъсък между Антъни Джошуа и Франсис Нгану този петък (8 март) в Саудитска Арабия. Мнозина вярват, че абсолютният фаворит е AJ, но роденият в Уотфорд боксьор трябва да внимава много, тъй като камерунското страшилище бе "на косъм" от това да разплаче световния шампион Тайсън Фюри през есента на 2023 година.

Франсис Нгану бе ограбен срещу Тайсън Фюри

В шокираща битка в Рияд, двамата боксьори изнесоха най-добрия двубой в тежка категория от години насам, като Франсис Нгану изненада абсолютно всички специалисти. На ринга изглеждаше като ветеран и беше избрал почти съвършена стратегия срещу Тайсън Фюри - стратегия, която според мнозина специалисти трябваше да му спечели двубоя.

Франсис Нгану смазя Фюри, но бе ограбен

Франсис Нгану направи изключително мощна заявка в своя боксов дебют срещу Циганския крал. Камерунецът бе изключително активен и поемаше повече рискове, които се отплатиха, когато той прати Фюри в нокдаун в рунд №3 и съумя да шокира всички в залата в Рияд.

Боксовият свят започна да си мисли "Това ли ще е моментът, в който Фюри ще загуби?", но това далеч не бе така. Циганския крал се изправи и съумя да доиграе всички 10 рунда. Стигна се до съдийско решение, което изненада абсолютно всички фенове на бойния спорт.

В крайна сметка, въпреки по-смелите решения и начин на игра съдиите избраха да "подарят" победата на Тайсън Фюри. Особено впечатление направи една от съдийските карти, която беше 96:93 в полза на Фюри, при условие че той беше пратен в нокдаун, а в още два рунда едва удържа атаките на своя опонент. Другите съдийски карти гласяха - 95:94 за Нгану и 95:94 за Фюри.

Къде да гледаме битката Джошуа - Нгану?

Битката между AJ и Нгану се очаква с огромен интерес, а зарядът е още по-голям заради факта, че това е и първата голяма боксова битка за годината. Роденият в Уотфорд боец, вече завърнал се към зрелищния бокс, който проповядваше в началото на кариерата си, среща камерунското страшилище, което изненада всички с показаното срещу Тайсън Фюри.

Мачът, а и цялата галавечер, ще могат да бъдат гледани у нас само по един начин. След като нито една българска телевизия не държи правата, шоуто ще бъде налично пряко единствено по стрийминг платформата DAZN (линк към платформата).

За да можем да наблюдаваме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. Той е на стойност 34.99 лева, като към него получавате и един месец безплатен абонамент. Ще можете да следите галавечерта и Джошуа срещу Нгану и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички