Треньорът на Нгану предупреди Джошуа: Той е буря, която ще се стовари върху теб


Треньорът на Нгану предупреди Джошуа: Той е буря, която ще се стовари върху теб
Снимка: Getty Images

4973 0

Треньорът на Франсис Нгану - Дюи Купър, похвали неговия съперник на осми март - Антъни Джошуа, но и му отправи предупреждение. Той обаче няма съмнение, че неговият възпитаник ще победи.

Нямат търпение да бият Джошуа

"Нямаме търпение да се качим на ринга, за да победим Антъни Джошуа и да покажем колко велик е Нгану. Не ме разбирайте погрешно, ние много уважаваме Джошуа и го смятам за втория в тежка категория към момента.

https://www.dazn.com/en-BG/welcome?utm_source=affiliate&utm_medium=webgroundltd&utm_campaign=campaign&utm_term=term&utm_content=1011l195096%7C1100ly5yYHJj%7Cwebgroundltd&dclid=CPK73f-SpYMDFcIK4AodMkMEbgwe%27re%20ready%20and%20I%20can%27t%20wait

Той беше изключителен шампион, спечели олимпийските игри, така че той е един от най-великите представители на тази епоха. И ние високо ценим неговата поразителна сила. Това прави предстоящата битка толкова интригуваща", заяви Купър.

Нгану е "нещо, което светът на бокса не е виждал"

Запитан как Нгану ще победи толкова сериозен противник, той каза: "Той (Джошуа, бел.ред.) ще тряба да се справи с нещо съвсем различно. С нещо, което светът на бокса никога не е виждал.

Той ще почувства тази буря, ще почувства тази сила, този дух на истински воин. Всичко това ще му се стовари на 8-и март. Никога преди не е срещал друг като Франсис".

Къде да гледаме битката Джошуа - Нгану?

Сблъсъкът между Джошуа и Нгану се очаква с огромен интерес, а зарядът е още по-голям заради факта, че това е и първата голяма боксова битка за годината. Ей Джей, вече завърнал се към зрелищния бокс, който проповядваше в началото на кариерата си, среща ММА страшилището, което изненада всички с показаното срещу Тайсън Фюри.

Мачът, а и цялата галавечер, ще могат да бъдат гледани у нас само по един начин. След като нито една българска телевизия не държи правата, шоуто ще бъде налично пряко единствено по стрийминг платформата DAZN.

За да можем да наблюдаваме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. Той е на стойност 34.99 лева, като към него получавате и един месец безплатен абонамент. Ще можете да следите галавечерта и Джошуа срещу Нгану и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички