Гледай Головкин срещу Шеремета - ето как


Гледай Головкин срещу Шеремета - ето как
Снимка: Getty Images/Guliver

2475 0

В петък вечер ни очаква поредното зрелище в професионалния бокс, като доминиращата сила в дивизията Генади Головкин се изправя срещу непобедния поляк Камил Шеремета в спор за титлите на IBF и IBO, които са на кръста на казахстанеца от 2019 година насам. Това ще е първият и последен мач на Головкин през тази година, като дуелът се очаква с огромен интерес. 

Както е известно, Головкин има само едно поражение през кариерата си - след спорно съдийско решение срещу Канело Алварес. Победи на двамата през уикенда пък може да означава, че те ще се изправят един срещу друг в епизод №3 от тяхното съперничество. 

Казахстанеца има 40 победи, от които 35 са дошли след нокаут, но в петък вечер се изправя срещу Камил Шеремета - непобеден поляк, който има 21 триумфа, но пък едва 5 от тях са след нокаут. Той е изключително техничен, бърз и, макар да не е нокаутьор, може да създаде проблеми на ветерана в средна дивизия. 

Всеки, който се интересува от битката, може да я гледа в стрийминг приложението DAZN (регистрирай се в DAZN тук). Въпреки че в редица страни месечната такса възлиза на над 15-20 долара, то в България можете да се сдобиете с месечен абонамент срещу едва 2.99 лева на месец (повече подробности за приложението вижте в нашето ревю на DAZN). 

Галавечерта на "GGG" и Шеремета започва точно в полунощ, като битката се очаква около 03:00 часа българско време. В DAZN ще може да гледате и повторение на двубоя в удобно за вас време. 

В събота срещу неделя пък ще имате възможността да се насладите на Канело Алварес срещу Калъм Смит. 

Регистрирай се в DAZN тук

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички