Фюри: Тренирам от 9 седмици и от 6 съм без секс, няма да подценя Чисора


Фюри: Тренирам от 9 седмици и от 6 съм без секс, няма да подценя Чисора
Снимка: GettyImages

1301 0

Тайсън Фюри сподели подробности от подготовката си за мача с Дерек Чисора, който е тази вечер. Той заяви, че се е готвил за третия си мач със своя сънародник в продължение на 9 седмици и дълго време се е въздържал от секс със съпругата си Парис.

"Който и да се бие с Дерек Чисора, го чака добра битка. Имах нужда от този двубой тази година. Обичам да се бия, ако можех да направя 12 битки следващата година, бих го направил. Правя това, което обичам, приемам го много сериозно за кариерата ми", каза "Циганския крал" преди мача.

"Бизнесът си е бизнес. Така че ще отидем там и ще се набием един-друг. Всеки път, когато излизате на ринга с боксьор тежка категория, Вие поемате риск. Никога не подценявайте никого! Защото нещата могат да се объркат, както сме виждали много пъти в миналото, когато шампионите подценяват опонентите си", продължи Фюри.

"Това никога няма да ми се случи. Тренирам много здраво и уважавам всеки съперник. Тренирах за тази битка от девет седмици, не съм правил секс от шест и излизам като разпуснат заек. Дерек ще опита да ме нокаутира и аз ще опитам да го нокаутирам", завърши боецът. А ето как според Джоузеф Паркър Чисора може да изненада Фюри.

 Двубоя Тайсън Фюри - Дерек Чисора ще можете да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Спортът в цифри

Футболните рекорди, които могат да бъдат поставени през 2023 година

2023 година вече започна и обещава да бъде доста интересна. Годината може да бъде и запомняща се за футболисти...

Реклама
Най-четени новини

виж всички