Страшилище в тежка категория посочи как Дерек Чисора може да шокира Тайсън Фюри


Страшилище в тежка категория посочи как Дерек Чисора може да шокира Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images

1894 0

Броени часове ни делят от сблъсъка в тежка категория на световния бокс между шампиона Тайсън Фюри и Дерек Чисора. Новозеландецът Джоузеф Паркър направи любопитен коментар, посочвайки как Дел Бой може да се справи с Циганския крал.

"Дерек Чисора имаше много загуби, но вероятно беше на правилното място в точното време за добрата победа над Пулев. Сега му се даде възможност да се бие с Тайсън за световните титли и да получи добри пари", каза Паркър пред SkySports.

"Това, което Чисора трябва да направи, е да нaправи това, което умее най-добре. Да излезе агресивно от първия рунд и да хвърли всичко върху Тайсън. В бокса е нужен един удар, за да се промени всичко".

"Не можеш да седиш пасивно и да се боксираш някого като Тайсън, защото той е добър боксьор и добър боец, така че просто трябва да му дадеш всичко и да му дадеш всичко, което имаш", добави още новозеландецът.

Галавечерта на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" започва в 20:00 българско време. Главното събитие Чисора - Фюри ще бъде последно, а срещата ще може да я проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички