Фюри се закани: Ще ритам задника на Пулев чак до България

Британецът Тайсън Фюри не изневери на своя стил и отправи остри реплики към някои от най-добрите боксьори в тежка категория, в това число и към Кубрат Пулев. Фюри говори пред американската телевизия ESPN, където в прав текст заяви, че "ще рита задника на Пулев чак до България".

"Предложихме мач на Кубрат Пулев, Александър Поветкин, Чарлс Мартин, Тревър Брайън, Джарел Милър. Списъкът продължава и продължава… Всички тези момчета или не можеха да се бият с мен, или не желаеха. Стигнахме до Ото Валин, който каза, че приема. Толкова е просто всичко", заяви Фюри, който ще се боксира срещу шведа на 14 септември.

Репортер нарече Кубрат "модерния Иван Драго", българинът опита да го целуне (ВИДЕО)

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев даде интервю пред известния боксов журналист "The Schmo". Кобрата отговаря на въпроси за миналото в ка..."Аз обаче не съм изненадан от решенията им, защото ще ритам задниците им. На единия обратно до България, на другия до Русия – всеки ден от седмицата, по два пъти в седмицата",
заяви високомерно Тайсън Фюри.

Междувременно Пулев даде прогноза за сблъсъка Джошуа - Руис и твърдо заяви, че победителят трябва се боксира срещу него (повече по темата четете тук).

Още по темата

Please select answer!