Потвърдено: Фюри обяви кога ще е големият реванш с Уайлдър


Потвърдено: Фюри обяви кога ще е големият реванш с Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

4309 0

Тайсън Фюри обяви, че дългоочакваният реванш срещу шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър  ще бъде на 22 февруари в Лас Вегас, Невада. Все още обаче не е ясно коя зала ще бъде домакин на сблъсъка между двамата.

"Ако и двамата победим в следващите двубои, то реваншът ще е на 22 февруари. Всичко е подписано", заяви Фюри пред ESPN. Фюри ще защитава своята титла през следващия месец срещу Ото Уолин, а Уайлдър ще се изправи срещу Луис Ортиз.

Както е известно, двамата боксьори проведоха един от най-зрелищните мачове в тежка категория на 1 декември миналата година, когато феновете по целия свят станаха свидетели на няколко обрата в мача, още няколко нокдауна, а в крайна сметка оценките на съдиите отсъдиха равенство между двамата. Мнозина анализатори обаче определиха равенството като спорен и несправедлив резултат за британеца, който е заслужавал победата на американска земя.

Междувременно Тайсън Фюри разкри, че му се е наложило да счупи три ребра на баща си, за да го убеди, че иска да се занимава с бокс (историята четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички