Фюри се връща назад към начина си на живот и как е успял да свали десетки килограми


Фюри се връща назад към начина си на живот и как е успял да свали десетки килограми

32365 0

Часове преди големия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър се връщаме назад към времето, когато Фюри тежеше 181,5 килограма. Той премина през проблеми с наркотиците, психически проблеми, като и беше наказан и изваден от бокса.

След победата си над Владимир Кличко, когато завоюва 4 пояса, Фюри стигна невъобразимите 181,5 килограма. "Ядях и пиех много, но просто спрях тези неща. Голяма част от теглото ми беше заради бирите. Има по 500 калории в една, а аз отивах, пиех по 18, а след това минавах на уиски и водка. След това по пътя към вкъщи спирах и ядях кебапове и пици" - коментира храненето си.

"Преди правих много дълги маратони и дълги боксови тренировки - по 12-15 рунда. Докато губех тегло, правех по-кратки, по-експлозивни неща, с повече интервал между тях. Диетата ми беше най-важното нещо. Може да тренираш като троянец, но ако ядеш неправилно - правиш три крачки напред и две и половина назад" - сподели относно диетата си Фюри.

Следете НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри

Неговият диетолог признава, че боксьорът яде по 6 пъти на ден, като в само едно от храненията месото не присъства. Освен това, той определея разнообразието като най-важната част от диетата, като подчертава, че не би предложил на Фюри нещо, което няма да му хареса.

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ БОКСОВАТА БИТКА ДИОНТЕЙ УАЙЛДЪР - ТАЙСЪН ФЮРИ

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Под лупа


Катарзисът, който може да освободи Левски от всички влияния или да го остави техен заложник

В последните 10 години ситуацията в Левски не е спокойна, а от 2015 година насам се превърна и в истински тревожна,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама