Боксов анализатор: Фюри изгуби психологическата битка, килограмите го доказват


Боксов анализатор: Фюри изгуби психологическата битка, килограмите го доказват

9774 0

Американецът Теди Атлес, който е известен треньор и анализатор в родината си, смята, че Тайсън Фюри е загубил психологическата битка преди реванша срещу Дионтей Уайлдър. Големият мач е утре рано сутринта, като можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg. Според боксовия специалист, качването на килограми не е било част от плана на британеца за мача, а вследствие на психологически проблеми.

Следете НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри

"Казах на ESPN, че нещо не е наред с психологията на Фюри, а сега той тежи 123 килограма. Не искам да чувам, че това е част от неговия план. Та нима подобна маневра проработи за Анди Руис? Сигурен съм, че това демонстрира състоянието на неговата психика. Фюри е загубен.

Кога един боец не си сваля фланелката по време на претеглянето? Когато не се намира в нормална форма. Няма да го направиш несъзнателно, а после да кажеш. че качените килограми ще ти помогнат. Ако е така, какво тогава криеш?", написа Атлес в Туитър. Вижте историята на трансформацията на Фюри от опита за самоубийство до мача за световната титла в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Парите и спортът


Смешните суми, които клубовете плащали на звездите в зората на футбола

Доходите на футболистите от найй-висока класа в наши дни възлизат на десетки милиони евро. За своята кариера...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама