Джошуа събира дарения за Уайлдър, за да може да "пребие дебелака" Фюри


Джошуа събира дарения за Уайлдър, за да може да "пребие дебелака" Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

2228 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа е готов да отвори дарителска кампания, в която да се събират средства за американския боксьор Дионтей Уайлдър. Джошуа се надява, че с даренията ще убеди Уайлдър да се откаже от мач с Тайсън Фюри и няма да има пречка за британската битка.

Както е известно, по-рано през седмицата американски съд отсъди, че Тайсън Фюри трябва отново да се изправи срещу Уайлдър до средата на септември. По този начин битката между Джошуа и Фюри в средата на август почти със сигурност пропада. Ей Джей използва момента, за да подразни своя съперник в социалните мрежи.

“Обмислям да стартирам кампания за набиране на 20 милиона лири, за да платя на Уайлдър да се оттегли, за да мога да пребия онзи дебелак с кльощавите крака от Манчестър. Тежка категория се нуждае от подкаст или нещо подобно, защото повечето не се бият, а само говорят”, написа Джошуа в “Инстаграм”.

Джошуа определи Фюри като страхливец, а Циганския крал му отвърна, че решението на съда не е в негови ръце, но е готов да се бие с Джошуа още този уикенд. Битка между двамата ще определи абсолютния шампион в тежка категория, тъй като Джошуа и Фюри притежават всичките 5 пояса при най-тежките.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички