Фюри обеща: Ще направя шоу, което дълго ще се помни


Фюри обеща: Ще направя шоу, което дълго ще се помни
Снимка: БГНЕС

1421 0

На 27 октомври (събота) в столичната зала "Арена Армеец" Кубрат Пулев и Хюи Фюри ще премерят сили в боксов мач в тежка категория, който ще даде право на победителя да се боксира с Антъни Джошуа за титлата на IBF. Залогът определено е голям, а британецът разкри, че е напълно готов и обеща да направи шоу, което феновете дълго ще помнят.

И ето така, 14 седмици минаха и лагерът преди мача приключи. Напълно честно, това е най-доброто състояние, в което съм се чувствал, влизайки в мач, и психически, и физически.

Последните 14 седмици бяха тежки и съм доволен, че свършиха. Всичко, за което мисля сега е боят. Чувствам се уверен на 100%, направихме всичко правилно в поддготовката и сега трябва да отида там и да свърша работата.

КОЛКО Е ПЛАТИЛ КОБРАТА, ЗА ДА СЕ РАЗДЕЛИ СЪС ЗАУЕРЛАНД

Знам, че голяма част от роднините ми ще бъдат в залата. Ще имам и много фенове. В последните седмици получих голям брой писма, в които феновете ми пожелаваха успех. Само искам да кажа на тях, че трябва да си включат телевизорите, защото ще видят шоу, което дълго ще помнят. Ще видите различен Хюи Фюри в този мач", заяви британецът преди срещата следващата събота. 

Всичко най-интересно преди срещата Кубрат Пулев - Хюи Фюри може да следите в SportLive.bg.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички