Кобрата: При успех срещу Фюри следващият мач ще е срещу Антъни Джошуа


Кобрата: При успех срещу Фюри следващият мач ще е срещу Антъни Джошуа
Снимка: БГНЕС

7482 0

Кубрат Пулев коментира предстоящия двубой с Хюи Фюри в "Арена Армеец", като разкри и как е преминала подготовката му за битката. Най-добрият български боксьор сред професионалистите се изправя в двубой на 27 октомври срещу шампиона на Великобритания, който е в зала "Арена Армеец".

"В Берлин съм на подготовка, тя вече премина, не беше леко, но премина с настроение и майтапи, подготовката с повече настроение и смях, е доста по-лесно. Здрав съм, чувствам се силен, бърз, опитен и да мачкам, чаках много време за този мач и сега е факт, надявам се да се получи зрелищен двубой", коментира Кубрат Пулев пред Дарик радио.

Кобрата коментира и противника си Хюи Фюри, като призна, че това е един от най-сериозните му противници: "Той е сериозен опонент, подготвя се усилено в топ 10 е, млад и мотивиран за победа, като погледнем историята, той е доста смел, той е готов и след един-два дни ще е в България.

ФЮРИ ИМА ОГРОМНА ЦЕЛ, А ПУЛЕВ Е САМО ПРЕЧКА ПРЕД ИЗПЪЛНЕНИЕТО Ѝ

Не съм му следил движението, имат приятели в България, нека идват повече хора в България, да видят каква хубава държава имаме. Надявам се, да победя, все пак е бокс, нищо не се знае, ще дам необходимото от себе си да победя, Господ решава".

"При успех следващия мач ще е срещу Антъни Джошуа, това е топа, ако победя, това би трябвало да се случи, да сме живи и здрави. Уникално ще е да се боксирам срещу Джошуа, обичам да ме подценяват, ако ме подцени, смятам, че ще изглеждам перфектно. При първата ни среща, той беше убеден в това, което казва, имаше самочувствие, което няма лошо. Кличко беше притеснен на пресконференцията, а Фюри беше спокоен. Баща му направи Фюри световен шампион, победиха Кличко", допълни още българският боксьор. 

Междувременно стана ясно, че билетите за двубоя отново са намалени, за да не остане залата празна. Ето колко билета са продадени до този момент

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички