Кобрата разкри сумата, която е платил за раздяла със Зауерланд


Кобрата разкри сумата, която е платил за раздяла със Зауерланд
Снимка: БГНЕС

6881 0

Най-добрият професионален боксьор в България Кубрат Пулев очаква с нетърпение двубоя си в София срещу Хюи Фюри. Кобрата си припомни за отношението на промоутърската компания Зауерланд към него и го определи като не особено професионално. Кобрата се раздели с мениджърите си и вече има нови партньори, с които организират битката на 27 октовмври. 

Миналата година той трябваше да излезе на ринга срещу Антъни Джошуа, но контузия го спря в последния момент. "Не знам дали е редно точно сега да го кажа, но те (Зауерланд бел.ред.) не се интересуваха много какво е състоянието ми. И по отношение на мениджърството, и на промоутърството, гледаха на мен като на човек от България, като машина за продан, като стока", заяви Кобрата пред "Дарик". 

"Със Зауерланд пътищата ни се разделиха. Те мислеха за пари, аз за спорт. Дадохме им 150 000 долара, за да се разделим. Не ги копая парите, сега работя с една американска фирма, партньори сме трима души", каза още Пулев.

Ще ви побият тръпки от думите на Кубрат в новото промо преди боя с Фюри (ВИДЕО)

"Както се бия на ринга, така се борих и на преговорите. За мен лично това е една победа, продължаваме напред, смятам, че съм направил много добър ход. Надявам се да продължа да се бия още дълги години. Все пак съм младо момче", заяви в шеговит тон българският боксьор. 

Какво още каза за предстоящия си двубой срещу Хюи Фюри и задава ли се битка срещу световния шампион Антъни Джошуа - може да разберете в този материал

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички