Бащата на Фюри: Пулев е най-силният технически съперник на Хюи


Бащата на Фюри: Пулев е най-силният технически съперник на Хюи
Снимка: Getty Images/Guliver

3460 0

Бащата на Хюи Фюри, който е и негов треньор, заяви, че боксьорът е готов напълно за мача си срещу Кубрат Пулев. Двамата ще мерят сили на ринга на 27 октомври в София, "Арена Армеец".

"Пулев е технически много здрав и може да се твърди, че той е най-силният технически боксьор, срещу когото Хюи се е изправял до този момент. Но Хюи е в страхотна форма. Той имаше 13-седмичен тренировъчен лагер и е готов за всичко, което Пулев може да предложи. Когато сте имали 13-седмичен лагер, сте стигнали до края на пътя", коментира Фюри пред boxingscene.com.

ХЮИ ФЮРИ: ЩЕ ПОБЕДЯ ПУЛЕВ В ЗАДНИЯ МУ ДВОР, КЪДЕТО ДРУГИТЕ ТРЕПЕРЯТ

"Той имаше леко охлузване около окото преди около 4 седмици, но сега е излекуван и е добре. Той изглежда страхотно. Днес Хюи направи малък спаринг и това вероятно ще бъде последният му спаринг. Време е да започне почивка. Той има 10 дни да се възстанови преди бойната нощ и да си върне цялата енергия. Време е той да спечели от това, което постигна през последните три месеца", каза още треньорът на 24-годишния боксьор. Всичко най-интересно около боксовия сблъсък можете да следите в SportLive.bg.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички