Еди Хърн даде задна: Отписах Тайсън Фюри срещу Кличко и Уайлдър, но той ме опроверга и двата пъти


Еди Хърн даде задна: Отписах Тайсън Фюри срещу Кличко и Уайлдър, но той ме опроверга и двата пъти
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1627 0

Промоутърът на световния шампион в най-тежката категория на бокса при мъжете Антъни Джошуа - Еди Хърн, обикновено се слави с гръмките си изказвания - когат с покритие, кога без. Този път обаче сякаш леко дръпна назад с изказване по повод голямата битка между Ей Джей и Тайсън Фюри.

Хърн своебразно отговори на Боб Аръм, който сподели, че на 100% "Циганския крал" ще се окаже победителят от мача, който съвсем скоро трябва да бъде напълно договорен. Хърн сподели, че преди е подценявал Фюри, но след това е опровергаван.

"Те могат да се бият 10 пъти и няма да има 10 еднакви крайни резултата. Вярвам, че Джошуа е фаворитът в тази битка. Знам, че според букмейкърите Фюри е. Но аз виждам подобренията, които Джошуа прави, и желанието, което той има.

Но аз съм отписвал и преди Фюри - срещу Владимир Кличко и срещу Дионтей Уайлдър. Той ми е доказвал, че съм грешал и ме е опровергавал. Но не вярвам, че ще го стори и този път. Вярвам, че нашият човек ще победи. Но приказките не струват, трябва да завъртим зара и да видим какво ще се случи" - споделя Хърн.

Колкото до осъществяването на битката, промоутърът заяви: "Това е задължителен мач и за двамата. Убеден съм, че ще се случи. Били сме тук и преди, но това е много, много по-голямо нещо. Когато такава битка се презентира сама и имаме двама боксьори, които я искат, генерално ще се случи. Нямам търпение да видя Ей Джей да бъде обявен за абсолютен шампион. Тази година той ще го осъществи".

А наскоро Еди Хърн призна, че сделката за Джошуа - Фюри е готова и остава само да се подпише договорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички