Анди Руис посочи: Кой ще победи между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри?


Анди Руис посочи: Кой ще победи между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри?
Снимка: Guliver/GettyImages

6028 0

Анди Руис посочи кой според него ще спечели в битката между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, която трябва да се състои по-късно през тази година. Двамата британски боксьори преговарят дълго време за обединението на коланите.

Припомняме, че Ей Джей си върна титлите на WBA, IBF и WBO, след като първоначално ги бе загубил при поражението от Руис. Двамата се биха отново през декември 2019 година и Джошуа си ги върна обратно. ТИтлата на WBC пък принадлежи на Фюри, който я взе, когато победи Дионтей Уайлдер с технически нокаут през февруари 2020 година.

"По-скоро виждам Тайсън Фюри да спечели тази битка. Не бях особено впечатлен от последното представяне на Антъни Джошуа, но си свърши работата (срещу Кубрат Пулев). Бил съм се с Антъни Джошуа, не съм се бил с Тайсън Фюри. Фюри има истински стил, той е висок, той се бие отвисоко.

Мисля, че може би Тайсън Фюри ще го сграбчи. Ако се боксира, както може, Антъни не се е бил с никой такъв боксьор с такъв стил. Мисля, че ще бъде интересна битка" - сподели Анди Руис. Самият Джошуа посочи кога иска да се бие с Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички