Еди Хърн за Джошуа - Фюри: Сделката е готова, остава само да подпишем договора


Еди Хърн за Джошуа - Фюри: Сделката е готова, остава само да подпишем договора
Снимка: Getty Images/Guliver

1533 0

Сделката за мегасблъсъка Антъни Джошуа - Тайсън Фюри вече е готова и остава само да се подпише договора. Това увери промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, като подчерта, че финансовите параметри са уточнени. Все още не е ясно кой ще излъчва битката, тъй като Джошуа има споразумение със Sky Sports за Великобритания и с DAZN за останалия свят, докато Фюри е обвързан с BT Sport на Острова и с ESPN в световен мащаб.

"Сделката е готова, просто още не е парафирана. Финансовите детайли са изчистени, остана да уточним подробностите по телевизионното излъчване. Единствено ни остава да подпишем договора, но когато говорим за мач от такава величина, около 15 пъти се преминава и препрочита всяка буква по документите", коментира Еди Хърн пред The Times.

Двамата боксьори ще делят хонорара по равно, а при реванш победителят ще вземе 60%, а загубилият - 40. Варианти за място за провеждане на мача са Близкия изток или Великобритания.

Междувременно Антъни Джошуа разкри защо не е прегърнал Кубрат Пулев след мача (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички