Фюри: Напрежението е върху Пулев, дори той да го мисли за предимство


Фюри: Напрежението е върху Пулев, дори той да го мисли за предимство
Снимка: Getty Images/Guliver

1855 0

Съперникът на Кубрат Пулев в сблъсъка утре вечер в "Арена Армеец" - Хюи Фюри, ще излезе на ринга под звуците на песента от филма "Смело сърце" с Мел Гибсън. Британецът обяви още, че напрежението преди битката е върху българина, а той самият не се е чувствал никога по-добре преди битка.

"В крайна сметка битката си е битка. Винаги съм казвал, че съм готов да се изправя срещу всеки, във всяка точка на света. За мен няма разлика”, сподели Фюри пред британския "The Mirror".

 

КУБРАТ ПУЛЕВ НЕ ВЯРВА, ЧЕ ЗАЛАТА ЩЕ МУ ПОМОГНЕ ЗА ПО-ЛЕСНА ПОБЕДА

КУБРАТ ПУЛЕВ НЕ ВЯРВА, ЧЕ ЗАЛАТА ЩЕ МУ ПОМОГНЕ ЗА ПО-ЛЕСНА ПОБЕДА

 

"Пулев може и да го счита за предимство, но напрежението е върху него. Нямам никакъв проблем да се изправя срещу него в неговата родина. Колкото повече се приближаваме до мача, толкова повече с нетърпение да изляза на музиката от „Смело сърце” и да чуя рева на тълпата. Пулев е труден противник, но аз не съм се чувствал по-добре преди мач в цялата си досегашна кариера. Говоря и физически, и психически. Готов съм да изляза и да победя”, категоричен бе 24-годишният боксьор.

Както е известно, победителят от сблъсъка в София получава правото да се бие за световната титла на IBF срещу сегашния ѝ притежател Антъни Джошуа. Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички