Фюри към Джошуа и Хърн: Изгубихте 90 млн., кучи синове, най-лошите бизнесмени (ВИДЕО)


Фюри към Джошуа и Хърн: Изгубихте 90 млн., кучи синове, най-лошите бизнесмени (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2661 0

Тайсън Фюри захапа един от "враговете" си при най-тежките в бокса при мъжете - Антъни Джошуа. Носителят на колана на WBC разкритикува сънародника си Ей Джей и неговия промоутър Еди Хърн заради това, че са "изгубили" 90 милиона долара.

Циганския крал визира това, че бившият световен шампион Джошуа е отказал огромната оферта за това да се оттегли временно от реванш срещу Олександър Усик, който отне коланите му през септември миналата година. Евентуално оттегляне от Антъни би било голяма крачка за обединяване на коланите с бой между Усик и Фюри.

Усик (шампион на WBA, IBF и WBO) победи Джошуа, а за да няма реванш веднага между тях, се спекулираше, че Антъни ще получи не само сериозна финансова оферта, но и потенциален сблъсък срещу победитя от Усик - Фюри. Дилиън Уайт обаче е отдавна претендент на WBC и със сигурност има други планове.

Фюри реши да коментира това, че Джошуа е отказал офертата за 90 милиона долара, за да отстъпи, като определи него и Еди Хърн за най-лошите бизнесмени в историята. Фюри записа специално видео в социалната мрежа Инстаграм.

"Трябваше да направя това видео. Еди Хърн и Антъни Джошуа трябва да бъдат двамата най-лоши бизнесмени в историята. Днес те загубиха 90 милиона долара. По дяволите, кучи синове, луди задници сте" - сподели Фюри на кадрите, които можете да видите по-долу в материала.

Любопитен факт е, че съвсем наскоро пък Фюри пусна анкета, с която пита дали "клошарят" Джошуа ще се откаже от реванш с Усик - ето резултатите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички