Антъни Джошуа с повече от категорична заплаха към Олександър Усик


Антъни Джошуа с повече от категорична заплаха към Олександър Усик
Снимка: Getty Images

8812 0

Бившият световен шампион при най-тежките в бокса Антъни Джошуа е напълно уверен, че ще успее да си върне коланите, които загуби след боя с Олександър Усик през септември миналата година. Тогава украинецът, до голяма степен изненадващо, победи британеца на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Джошуа има две поражение в кариерата си, но и 24 победи (22 след нокаут). Той активира клаузата за реванш и го очаква нова среща с Усик, като тя ще се осъществи през тази година. Ей Джей ще опита да повтори Мохамед Али и Ленъкс Люис, като стане световен шампион за трети път.

Антъни предприе промяна в треньорския си щаб и е напълно уверен, че ще победи Усик. Той го сподели в специално интервю и отсече, че това ще се случи "без значение дали на някои хора им харесва, или не".

"Завръщал съм се два пъти, но почти през цялото време съм се справял с много пречки. При следващия бой ще го победя и ще си взема тези колани от него. И ще съм шампион отново - за трети път, без значение дали на хората им харесва, или не. Понеже се бия само веднъж или два пъти в годината, трябва да съм зает и активен в залата", сподели Джошуа.

При скорошна тренировка пък се видя, че Антъни Джошуа е станал още "по-нацепен" и има още по-впечатляваща физика (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички